آموزش مرغ بریان
سلام دوستان
امروز یه غذای خوشمزه و لذیذ با مرغ داریم 0
مرغ بریان
ابتدا یک مرغ کوچک زیر 2کیلو را تهیه کرده و آن را به صورت درسته خوب تمیز می کنیم 0 در ضمن پوست آن را هم نمی کنیم
2قاشق مرباخوری نمک،2قاشق مربا خوری زردچوبه،1قاشق مرباخوری پودر سیر و کمی فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و مرغ را کاملاً به آن آغشته می کنیم 0
2عدد پیاز،2 عدد هویج و 2 عدد یک فلفل دلمه ای را تکه کرده و داخل شکم مرغ می ریزیمکمی آبلیمو روی آن می ریزیم
شب تا صبح داخل یخچال استراحت می دهیم 0اگر فرصت نداشتید 2الی3ساعت کافی است0
داخل قابلمه را پیاز حلقه شده،هویج و فلفل دلمه ای چیده ،مرغ را روی آن گذاشته و با یک لیوان آب یک ساعت می گذاریم تا بپزد 0
سینی فر را با فویل آلومینیوم می پوشانیم 0
مرغ را داخل سیخ فر کرده ،آن را محکم می کنیم 0 می توانید دست و پای مرغ را با نخ دندان به هم ببندید 0
مرغ را داخل فر گذاشته،دکمه جوجه گردان را روشن کرده،با حرارت 180 درجه به مدت حدوداً یک الی یک و نیم ساعت می گذاریمکمی کره را روی حرارت آب کرده ، مقداری زعفران اضافه می کنیم اواخر پخت مرغ را با زعفران و کره رومال می کنیم من 5 دقیقه هم گریل را روشن کردم
نکته1- مرغ را با پوست استفاده می کنیم تا کمی چرب باشد و خود مرغ خشک نشود0
2- اندازه مرغ هرچه قدر کوچک تر باشد بهتر است
آموزش آموزشآشپزی آشپزی
مرغبریان مرغخوشمزه مرغ
سوخاری
khoshmazehaymaman
srubikairkhoshmazehaymaman