آشپزی❣️

بستنی بیسکویتی

بستنی بیسکویتی

اندازه قالب 2019 cm
خامه صبحانه 500 ml
شیر غلیظ شده 150-200 mlطرز تهیه پایین کپشن
شکلات تخته ای یا شیری یک بسته
بیسکوییت پتی بور 28 عدد

تمام مواد باید داخل یخچال قرار داده بشن و کاملا سرد باشن شکلات رو به قطعات کوچک تقسیم کنید خامه رو با همزن بزنید تا حجیم بشه حدودا 4 دقیقه، شیر غلیظ شده اضافه کنید و باز با همزن بزنیدشکلات خرد شده رو هم اضافه کنید و کمی بزنید بیسکوییت ها رو کف قالب بچینید کرم که درست کردید رو روی بیسکوییتها بریزید، روی کرم بیسکوییت ها رو بچینید و داخل فریزر 4 ساعت قرار بدید
برای درست کردن شیر غلیظ شده،به یک پاکت خامه قنادی،نصف لیوان شیر اضافه کنید و با همزن بزنید تا حجیم شه،و به خامه صبحانه اضافه کنیدیا اینکه 500 ml شیر پرچرب رو بجوشونید و یک لیوان شیر 170 گرم اضافه کنید و تا زمانیکه غلیظ شه هم بزنید و بپزیدروی حرارت کم 15 ساعت من معمولا روی حرارت بالا، به طوریکه مدام هم میزنم نیم ساعته درست میکنمبعد از غلیظ شدن شیر، دو قاشق سوپخوری کره اضافه کنید و زیر اجاقو خاموش کنید و بزارید خنک شه و به مواد اضافه کنید

بستنی
بستنیبیسکوییتی