کاربر 1304

آموزش اسفناج پخته

سلام دوستان
امروز یه غذای پر خاصیت داریم

اسفناج پخته

ابتدا مقداری اسفناج را شسته و به قطعات بزرگ‌ خرد می کنیم داخل قابلمه ریخته بدون آب و روی حرارت زیاد قرار می دهیم وقتی جوشید،حرارت را کم کرده و حدود 45 الی یک ساعت با در بسته اجازه پخت می دهیم وقتی آب آن تمام شد در ظرف سرو کشیده، وقتی کمی سرد شد با کمی نمک و ماست مخلوط کرده و نوش جان می کنید

نکته1-موقع پخت اسفناج آب اضافه نکنید چون خود اسفناج آب باز می کند
2-اسفناج برای کم خونی بسیار مفید است
3-عده ای می گویند مخلوط اسفناج با ماست از خاصیت آن می کاهدولی ما این جوری میل می کنیم

آموزشآشپزی آموزش آشپزی
غذایپرخاصیت اسفناجپخته
اسفناج

khoshmazehaymaman
srubikairkhoshmazehaymaman