آشپزی با نرگس

طرز تهیه ته انداز مرغ

تهاندازمرغ

بهتره از ساق مرغ ویا ران ویا کتف وبال استفاده کنید سینه کمی خشکه

2تکه ران مرغ رو با،1دونه پیاز ،نمک ،فلفل ،3 قاشق زعفران ،کمی زردچوبه، 2 قاشق آب لیمو 3قاشق روغن زیتون مزه دار میکنیم 3 ساعتی بزارید یخچال خوبه

مرغ مزه دار شده رو میریزیم تو قابلمه یک لیوان آب میریزیمدرشو میزاریم و یک ساعت زمان میدیم تا بپزه
2 لیوان برنج رو که چند ساعتی خیس کردیم با آب ونمک جوشانده وابکش میکنیم
تکه های مرغ رو از قابلمه خارج کرده
آبی که باقیمانده، با 1قاشق رب و چوب دارچین و کمی نمک ،میزاریم یک ربع بپزه برای سس خوشمزه میشه

دوکفگیر از برنج جدا کرده بهش زعفران دم کرده زده و مخلوط میکنیم
کف قابلمه نچسب چند قاشق روغن وکمی زعفران دم کرده میریزیم وبا روغن قاطی میکنیم
تکه های مرغ رو کف قابلمه چیده و برنج زعفرانی روش میریزیم وبا پشت قاشق فشار میدهیم
سپس برنج سفید بریزید و با قاشق فشرده کنید

رو شعله گاز بزارید تا بخار ازش بلند بشه کمی روغن روش بریزید چهل دقیقه زمان میبره تا مرغ برشته بشه فقط مواظب باشید شعله زیاد نباشه که مرغ بسوزه ته انداز رو هم میتونید ورق آلومینیومی روش بکشید وبزارید تو فر با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه
بعد از اینکه دم کشید برگردونید رو ظرف مورد نظر
نوش جان

لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20

لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
instagramcomashpazibanarges20

عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
syoutubecomchannelUCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
swwwaparatcomashpazinarges‌

دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
srubikairashpazinarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش