ایستگاه همه چی

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه خونگی به روش سنتی

طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه خونگی به روش سنتی ❌کوفته تبریزی

مواد لازم
گوشت چرخکرده یک کیلو مخلوط گوسفندی و گوساله
لپه خام یک و نیم پیمانه
برنج خام یک پیمانه
سبزی شامل تره،مرزه،ترخون،ریحون،جعفری
تخم مرغ یک عدد
پیاز سه عدد و سیر دو‌ حبه
آلو یا برگه زردآلو،گردو،زرشک،پیاز سرخ شدهوسط کوفته
آرد نخودچی 2 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن و زعفران دم کرده به اندازه لازم

senamairایستگاههمهچی

اول لپه ها رو با مقداری آب و نمک میزاریم تا بپزه بعد برنج هم با مقداری آب و نمک نیم پز میکنیم
گوشت و پیاز و سیر رنده شده و سبزی و برنج نیم پز و لپه له شده و آرد نخود چی و ادویه ها و تخم مرغ و زعفرون و با هم‌ترکیب میکنیم و خوب برای چند دقیقه ورز میدیم
مواد و یک ساعت تو یخچال میزاریم استراحت کنه
توی این فاصله سس کوفته رو درست میکنیم ،یه پیاز و خورد میکنیم با کمی روغن سرخ میکنیم بعد هم رب و ادویه ها رو اضافه میکنیم و آب داغ میریزم
بعد از اینکه مواد و از یخچال در آوردیم به اندازه یه پرتقال بر‌می داریم و وسطش و با دست باز میکنیم و آلو و گردو و زرشک و‌پیاز سرخ شده وسطش میزاریم و کوفته رو کاملا گرد میکنیم
کوفته ها رو با کمک یه کفکیر خیلی آروم میزاریم توی سس و اجازه میدیم که کاملا بپزه و جا بیفته،و بیست دقیقه آخر هم توی سس کوفته ها آلو اضافه میکنیم و در آخر هم کمی زرشک میریزیم نوش جان

senamairایستگاههمهچی