آشپزی با نرگس

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی با گوشت گوسفند

قیمهنثار

گوشت که استفاده میکنید بهتره گوسفندی باشه شسته وخشک کرده وبه قطعات کوچکتر از خورشتی خرد کنید

مواد لازم

گوشت 250 گرم
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
خلال بادام 3قاشق غذا خوری
خلال پسته 3قاشق غذاخوری
نمک وزردچوبه وفلفل سیاه
ادویه قیمه نثارپودر گل سرخ،زیره سیاه،پودر دارچین،میخک ،جوز هندی
زعفران دم کرده غلیظ 3 قاشق غذاخوری1قاشق برای داخل خورش و 2قاشق برای رنگی کردن برنج
زرشک 3 قاشق غذاخوری
برنج 2 پیمانه
گلاب چند قاشق برای خیس کردن خلال بادام و پسته
خلال پوست پرتقال یا نارنج 3 قاشق غذاخوری
برای رفع تلخی ، سه مرتبه و هر بار پنج دقیقه خلال ها رو جوشونده و بعد بلافاصله بعد از به جوش آمدن آب ، داخل آب سرد ریخته و آبکش میکنیم این کار باعث میشه تلخی خلال ها گرفته بشه
گلاب 1قاشق برای داخل خورش
کره 2قاشق برای روی برنج
کره 2قاشق برای تفت دادن خلال ها و زرشک
پودر هل نوک قاشق چایخوری
روغن برای تفت دادن پیاز

طرز تهیه
پیاز رو با روغن تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه گوشت خرد شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت بدید تفت که خورد زردچوبه ،فلفل و ادویه قیمه نثاررو بزنید وباهاش تفت بدید آخر سر رب بزنید چند ثانیه تفت بدید و آب جوش بریزید جوش که اومد درشو بزارید با شعله کم بزارید دو ساعت بپزه
بعد از دو ساعت،1قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ،نمک ،1قاشق گلاب و نوک قاشق چایخوری پودر هل میزنیم دوباره درشو بزاریدنیم ساعت زمان بدید تا جابیفته باید کم آب وغلیظ وقوام اومده باشه
برنج رو به صورت چلو آبکش کرده وبزارید دم بکشه
به این صورت که برنج رو داخل آب‌جوش و نمک بریزیدپنج دقیقه زمان بدید تا برنج نرم بشهوقتی بین دو انگشت فشار میدید له بشه اما مغزش سفت باشهسپس آبکشی کنید و داخل قابلمه روغن و ته دیگ دلخواه رو بزاریدبرنج آبکشی رو داخل قابلمه بریزیدروش 2قاشق کره یا روغن بریزیددرشو بزارید با شعله ملایم به مدت نیم ساعت بپزه
داخل تابه 2قاشق کره بریزید تا آب بشه
زرشک رو بشورید و تفت بدید دوست داشتید ترش وشیرین باشه کمی شکر بریزید وباهاش تفت بدید
خلال بادوم و خلال پسته رو هم با گلاب که به مدت نیم ساعت خیس کردیم بزارید ابش کشیده بشه وتفت بدید
بو وعطر گلاب رو دوست ندارید با کمی آب خیس کنید
خلال پرتقال رو با کمی شکر تفت بدید
مقداری از برنج رو زعفرونی کرده
برنج سفید رو دیس کشیده
وبا گوشت وزرشک وبرنج زعفرانی و مخلفات تزیین میکنیم

لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20

لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
instagramcomashpazibanarges20

عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
syoutubecomchannelUCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
swwwaparatcomashpazinarges‌

دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
srubikairashpazinarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش