آشپزی با نرگس

طرز تهیه کالباس خانگی بدون کاور در فر

کالباسخانگی
پختکالباسدرفربدونکاورکالباس

مواد لازم
مخلوط ران و سینه مرغ  700 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد 3 ق غ
شیرخشک قنادی 3 ق غ
سیر 3حبه
تخم گشنیز 12 ق چ
دارچین 12 ق چ
پودر هل 1ق چ
اویشن 12 ق چ
زنجبیل 14 ق چ
فلفل 12 ق چ اگه تند دوس دارید بیشتر بریزید
نمک 1 ق غ سرخالی
سس خردل 1 ق غ
سس کچاب 1 ق غ
روغن مایع 3 ق غ
یخ 6 تکه

طرز تهیه
مرغ و سیر رو توی خردکن بریزید یا 3 بار از چرخ گوشت رد کنید تا کاملا له بشه
بعد بهش زرده تخم مرغ، ادویه ها، شیرخشک، آرد، یخ، سس کچاپ و سس خردل رو اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه در آخر روغن رو اضافه کنید
در آخر هم برای خوشکل شدن کالباس بهش هویج پخته شده، قارچ تفت داده شده و پسته و فلفل دلمه خام اضافه کنید
برای راحتی کار بجای کاور کالباس از قالب استفاده کردم
هر قالبی که دارید با چند قطره روغن چرب کنید و مواد رو توی قالب بریزید حسابی فشرده کنید و بعد روش فویل بکشیدمیتونید روی قالب کاغذ روغنی بزارید و درپوش بزارید
قالب رو توی یه ظرف بزرگتر بزارید و تا نصفش آب جوش بریزید
در فر 180 درجه یک و نیم تا 2 ساعت بزارید بپزه
بعد از پخت فویل روشو بردارید و وقتی به دمای محیط رسید دوباره روش فویل بکشید و 24 ساعت بزارید تو یخچال بمونه
بعد از 1روز به سایز دلخواه برش بدید
نوش جان

لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20

لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
instagramcomashpazibanarges20

عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
syoutubecomchannelUCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
swwwaparatcomashpazinarges‌

دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
srubikairashpazinarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش