طرز تهیه رولت خامه ای به سبک قنادی ها ، بدون روغن و شیر با بافتی عالی
طرز تهیه رولت خامه ای به سبک قنادی ها ، بدون روغن و شیر با بافتی عالی
رولت
رولت خامه ای به سبک قنادی ها ، بدون روغن و شیر با بافتی عالی
❌اگه میخوای بدونی چرا رولتت ترک میخوره ، نکات کپشن رو بخون
✅مواد لازم برای سینی 30 در 40
آرد 95 گرم12 پیمانه + 3 ق غ
شکر دانه ریز 90 گرماز نصف پیمانه یک ق غ کم کنید
تخم مرغ خنک 4 عدد وزن هر کدام با پوست 65 تا 70گرم
بیکینگ پودر 1گرم14 ق چ
اسانس وانیل 13 ق چ
عسل یا شربت بار یک و نیم تا 2 ق چ
خامه قنادی 300 تا 350 گرم
✅عسل یا شربت بار باعث خوشرنگ شدن رولت میشه
تخم مرغ ها خنک باشن ، سفیده هر چه خنک تر باشه راحتتر فرم میگیره
senamairایستگاههمهچی
⛔️داغ بودن فر برای رولت خیلی خیلی مهمه ، پس 20 دقیقه با دمای 230 درجه قبل از پخت روشن میکنیم
♻️مدت زمان پخت 6 تا 8 دقیقه
دمای فر برقی 220 درجه المنت بالا و پایین با فن
دمای فر گازی 230 درجه 5 دقیقه حرارت پایین ، بعد حرارت بالا روشن
‼️‼️ چرارولتترکمیخوره
❌دقت کنید مدت زمان پخت نهایت 8 تا 9 دقیقه ، اگه بیشتر تو فر بمونه خشک میشه و رولت ترک میخوره
❌اگه مواد رو تو سینی به یک اندازه پهن نکنید ، مثلا یه قسمتهایی مواد کمتر باشه تو فر اون قسمتها زودتر پخته میشه و در نهایت نازک میشه و موقع رول کردن از همون ناحیه ترک میخوره
senamairایستگاههمهچی
❌اگه رولت رو داغ رول کنید ترک میخوره
❌سفیده تخم مرغ رو بیش از اندازه فرم ندین چون آب میندازه و رولت در نهایت خشک میشه و ترک میخوره
همینکه به مرحله سافت پیک قله خمیده یا به اصطلاح نوک عقابی شد دیگه کافیه
❌حتما دور تا دور نون رولت حدود نیم تا یک سانت برش بدید چون خشک هست و باعث ترک خوردن رولت میشه
‼️‼️ چراسطحرولتمبهپارچهوکاغذمیچسبه
❌حتمااا از شکر دانه ریز استفاده بشه ، شکر دانه درشت باعث میشه سطح رولت چسبناک بشه و به پارچه یا کاغذ بچسبه
❌سطح رولت هم اگه خوب رنگ نگیره و پخته نشه چسبناک میشه
✅ظرف حاوی سفیده و پره های همزن کاملا تمیز و عاری از چربی باشن تا سفیده فرم بگیره ، اگه ذره ای زرده وارد سفیده بشه سفیده ها فرم نمیگیره
✅به محض اینکه سینی رو از فر خارج کردید پارچه رو سینی میندازید به مدت ده دقیقه بعد از ده دقیقه با چاقو دورتادور نون رولت رو از سینی جدا میکنید و روی پارچه برمیگردونین و کاغذ روغنی رو به آرومی جدا میکنید و با همون پارچه رول میکنید نیم ساعت تو محیط بمونه بعد رول رو باز کرده و خامه کشی میکنیم مجدد به کمک کاغذ روغنی رول میکنیم و داخل یخچال حداقل یک ساعت استراحت میدیم بعد با چاقو اره ای برش میدیم ، بعد از هر بار برش چاقو رو تمیز میکنی
senamairایستگاههمهچی