آشپزی با نرگس

کیک هل و گلاب بدون فر وهمزن

کیکهلوگلاب
بدونفر
بدونهمزن

مواد لازم
تخم مرغ 3عدد
شکر 1لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
پودر هل 1قاشق چایخوری
گلاب 13لیوان
روغن 13لیوان
آرد سفید 2لیوان
بکینگ پودر 1قاشق چایخوری سر پر

طرز تهیه
تخم مرغ،شکر،وانیل،پودر هل رو با همزن دستی بزنید تا سفید و کشدار بشهروغن و گلاب رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنیددر آخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنیدطی چند مرحله ،به آرامی بهم بزنید تا مواد یکدست بشه قالب رو با روغن جدا کننده1قاشق روغن جامد یا کره به همراه 1قاشق آرد قاطی کردم چرب کنید مایه کیک رو داخل قالب بریزید و به مدت 1ساعت و نیم در فر دست ساز بپزید
فردستساز

داخل قابلمه سه پایه گذاشتم ،درشو بستمیه ربع گاز رو روشن کردم تا قابلمه مثل فر عمل کنه
قالب رو روی سه پایه گذاشتمدم کنی گذاشتم
بعد 1ساعت و نیم با شعله متوسط پخت
به دلخواه شکلات تخته ای بن ماری کردم با 1قاشق روغن مایع، روان کردم، روی کیک ریختم
نوش جان