آشپزی با نرگس

طرز تهیه مرغ مجلسی با بهترین دستور

زرشکپلوبامرغ

مواد لازم
مرغ 2 تکه
پیاز متوسط 2عدد
فلفل دلمه کوچک 1عدد
هویج 1عدد
رب گوجه 2قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه،فلفل،ادویه کاری به میزان لازم
روغن مقداری
زعفران 4قاشق غذاخوری
آب 1لیوان
برنج 2پیمانه
کره کمی
زرشک
شکر 1قاشق چایخوری

طرز تهیه
ابتدا داخل قابلمه روغن ریخته،دو طرف مرغ ها رو سرخ کرده2قاشق زعفران میزنیم تا مرغ ها خوشرنگ وخوش عطر بشنمرغ ها رو از قابلمه خارج کردهداخل همون قابلمه پیاز سرخ میکنیمفلفل دلمه و هویج میریزیم و تفت میدیمرب میزنیم و خوب سرخ میکنیمنمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم در آخر آب میریزیم1ساعت و نیم زمان میدیم تا مرغ بپزهبعدش آبلیمو و 2قاشق زعفران میریزیمده دقیقه دیگه مرغ مون آماده ست
میریم سراغ پلو
برنج رو چند ساعتی بخیسونیدداخل آبجوش بریزیدچند دقیقه زمان بدید
برای آنکه از زمان آبکش کردن برنج مطمئن شوید، یک دانه برنج در حال جوش را بردارید و بین دو انگشتتان له کنید یا داخل دهانتان بگذارید برنج باید کمی میان انگشتانتان له شود و خشک نباشد اما مغز آن مقدار کمی سفت باشد
بعدش آبکش کنیدداخل قابلمه روغن بریزید،ته دیگ مورد نظرتون رو بزارید،روش برنج بریزید نیم ساعت زمان بدید تا دم بکشهبه دلخواه دوست داشتید،کمی روی برنج روغن بریزید
زرشک ها رو هم با کره و شکر تفت میدیم

نوش جان

    لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20