آشپزی با نرگس

دلمه برگ مو با چاشنی رب گوجه و سرکه

دلمهبرگموباچاشنیربگوجهوسرکه

مواد لازم
برگ مو 250گرم
برنج نیم پز شده 2 لیوان
لپه پخته 1 و نیم لیوان
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 2 عدد
سبزی دلمه خرد شده 2 لیوانجعفری،تره،شوید،ترخون،پیازچه،سیر،مرزه
رب گوجه 6 ق غ 3 ق برای مواد برنجی و 3 ق برای سس
سرکه یا آبغوره یا آبلیمو 14 لیوان
شکر 2 ق غ قابل حذف
روغن، نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
زرشک یا کشمش نصف لیوان
گوجه سبز 10 عدد به دلخواه

طرز تهیه
ابتدا برنج و لپه را میپزیم و آبکش میکنیم
نیازی نیست برنج را دم بزاریم برنج را دون آبکشی کنید
پیازها را  داخل روغن سرخ کرده گوشت را بهش اضافه میکنیم گوشت که سرخ شد ،زردچوبه،فلفل، نمک، و 3 ق غ رب را اضافه میکنیم و بعداز اینکه رب رنگ باز کرد، سبزی هارا بهش اضافه میکنیم و یک دقیقه تفت میدیمسپس  برنج و لپه ای که از قبل آماده کردیم، اضافه میکنیمدر آخر زرشک یا کشمش شسته اضافه میکنیم و همه را باهم مخلوط میکنیم تا یکدست شوند
کف تابه یا قابلمه مد نظرتون را برگ بزارید از مواد دلمه روی برگ ریخته و طبق فیلم میپیچیم و داخل قابلمه میچینیم به دلخواه روی دلمه ها،گوجه سبز بزارید
برای درست کردن سس دلمه ، ابتدا  3 ق غ رب را با 14 لیوان روغن تفت میدیم و بعد بهش شکر، سرکه ، نمک،زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم اگر ترش دوست دارید،شکر را حذف کنید1 و نیم لیوان آب اضافه میکنیم و وقتی سس شروع به جوشیدن کرد، گاز را خاموش میکینم
از سس آماده روی دلمه ها میریزیم
برای اینکه ،دلمه ها باز نشوند،روی دلمه ها،بشقاب بزارید
و برای 1 ساعت اجازه میدیم که با حرارت ملایم بپزه

نوش جان