طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه به روش رستورانیباتمام نکات
طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه به روش رستورانیباتمام نکات
فقط یه بار با این دستور اکبر جوجه درست کن ببین دیگه دلت میاد بیرون لب به اکبر جوجه بزنی اصلا زمین تا اسمون فرق دارن ،رنگ و رخش معلومه دیگه
مرغ 1تا1200گرمی 1عدد
زعفران دم شدههر چی بیشتر بهتر
پیاز 2عدد
نمک ،فلفل سیاه،ادویه تندوری ،یه کم پودر خردل
به مقدار لازم ادویه جات کلا دلخواه
ابلیمو3قغ
روغن3قغبرای مزه دار کردن
روغن برای سرخ کردن فراوان
کره یا روغن محلی50گرم
اب و زعفران 1لیوان
نکته،اصلا کره یا روغن محلی رو حذف نکنید چون باعثخشکی بیش از حد مرغ میشه
نکتهوقتی که اب و زعفران واضافه میکنید درب قابلمه رومیتونید دم کنی بزارید توی فیلم نیستودوتا20دقیقه زمان بدید که دوطرف کامل هم مغز پخت بشه هم برشته
نکته برای مزه دار شدن حتما به همین ترتیب داخل فیلم مواد و اضافه کنید چون مثلا اگه پیاز و زودتر از زعفران بزنید زعفران به خورد پیاز میره ،یا نمک و ابلیمو رواگه زودتر از روغن و زعفران بزنید مرغ خشک میشهحتی توی اماده کردن مرغ برای کباب
اکبرجوجه
senamairایستگاههمهچی