آموزش کباب جگر
سلام دوستان
امروز یه کباب خوشمزه داریم
کباب جگر
ابتدا یک عدد جگر گوسفند را شسته و به شکل نواری و نازک برش می زنیم داخل سیخ مخصوص جگر که بسیارنازک است می کنیم کمی نمک روی آن می پاشیم و روی کباب پز با حرارت ملایم می گذاریمیک طرف که کمی تغییر رنگ داد بر می گردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود
نکته1-در صورت تمایل می توانید جگر را داخل پیاز خرد شده و نمک و فلفل سیاه حدود یک ساعت بخوابانید و بعد کباب کنید
2-جگر را می توانید کمی حرارت دهید و به صورت آبدار میل کنید
3-یا می توانید کمی بیشتر حرارت داده و خشک میل کنید
آموزشآشپزی آشپزی آموزش
کبابخوشمزه کبابجگر کباب
جگر
khoshmazehaymaman
srubikairkhoshmazehaymaman