آشپزی

خورشت قیسی

خورشتقیسی

موارد زیر به ازای یک نفر هست

روغن 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط
سیر 1 حبه
گوشت خورشتی مورد علاقه‌خودتون 60 گرم
رب گوجه نصف قاشق غذا‌خوری
ادویه کاری نصف قاشق چای‌خوری
قیسی 50 گرم که میشه نصف لیوان
نمک همیشه کم کم بزنید و بچشید
زعفران تُک قاشق چای‌خوری - دمی هم میشه

آب جوش هم تا روی مواد بریزید

بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز 7-8 دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره 7-8 دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید

پخت اولیه به مدت 2 ساعت گوشت تقریبا بپزه - پخت 90 درصدی، پخت دوم بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب 20 دقیقه روی حرارت ملایم رو به کم
به ازای هر پیمونه برنج، 15 پیمونه آب نمک و روغن هم به اندازه خودتون اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید

این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزه‌س تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید درست کنید و حال کنید❤️