آموزش آشپزی

تهچین ترکیبی

مواد لازم
دوپیمانه برنج آبکش می‌کنیم و زنده برمیداریم
یک عدد تخم مرغ کامل و یک زرده سفیده
باعث‌ انسجام ته‌چین میشه
سه قاشق غذاخوری ماست چکیده
یک قاشق زعفران دم کرده خیلی غلیط
یک چهارم پیمانه لیوان روغن مایع
یک‌قاشق چایخوری گلاب
بیست گرم کره
یک قاشق چایخوری عرق هل یا نوک قاشق
چایخوری پودر هل
یک‌ قاشق چایخوری نمک
چوب دارچین یک عدد برای عطر برنج یدونه
چوب دارچین می‌ذاریم روی برنج و در انتها بعد پخت بر میداریم
مواد میانی ته‌چین
یک عدد پیاز نگینی خرد شده
یک مشت گردو آسیاب شده
یک قاشق رب انار
مرغ نگینی
و زعفران
قالب داخل قابلمه یا قالب ته‌چین
مدت پخت 45 دقیقه داخل فر با دمای 180
و یا یک ساعت روی گاز با شعله کم

نکته دورش که طلایی شد بردارین و کمی صبر کنید تا از دما بیفته بعد برگردونید