آشپزی

کیک هل و گلاب

کیک هل و گلاب بی نظیر

طرز تهیه

تخم‌مرغ 4 عدد 
شکر 1 پیمانه 
آرد دو پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شیر 14 پیمانه
گلاب 14 پیمانه
پودر هل 14 ق چ
وانیل 14 ق چ
بیکینگ پودر 1 ق م

1 تخم مرغ هم‌دمای محیط و شکر و وانیل رو 5 دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کشدار بشه
2 شیر هم‌دمای محیط، گلاب و روغن رو هم اضافه میکنیم و با دور کند همزن یک دقیقه میزنیم
3 آرد و پودر هل و بیکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و 3 بار الک میکنیم و‌طی 3-2 مرحله به مواد اضافه میکنیم و به آرومی با لیسک یا همزن دستی هم میزنیم صرفا در حد مخلوط شدن هم بزنین و نه بیشتر  
4 قالب رو با روغن یا کره چرب کنین و بعد مطابق ویدئو آرد پاشی کنین برعکسش کنین و آرد اضافی رو بتکونین و مایع کیک رو به صورت دورانی داخل قالی بریزین
5قالب رو طبقه وسط فر 180 درجه‌ای که از یک ربع قبل گرم شده بذارین و تا نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر رو باز نکنین
6 حدودا به 45 دقیقه تا یک ساعت زمان پخت احتیاج داره
7 کمی که از دما افتاد تو‌ ظرف سرو برگردونین و نوش جان کنین
برای سس شکلاتی روی کیک
❗️40 گرم شکلات سفید یا کاکائویی رو روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کنین و‌از روی حرارت که برداشتین، یک ق غ روغن مایع بهش اضافه کنین و هم‌بزنین تا یکدست بشه و بعد روی کیک بریزین❗️