کیک و شیرینی خوشمزه عسلی

آموزش شیرینی مرجانی خوشمزه خونگی

شیرینی مرجانی
-✎مواد لازم
250 گرم کره هم دمای محیط
روغن مایع 150 میلی لیتر
50 گرم نشاسته ذرت
100 گرم پودر قند
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری وانیل شکری
1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
آرد 550-600 گرم

-✎برای تزئین
پودرقند
شکلات ذوب شده
پودر پسته
پودر نارگیل

-`✎طرز تهیه
ابتدا کره، روغن، پودر قند و تخم مرغ رو در ظرفی ریخته خوب مخلوط کن نشاسته رو اضافه کرده و به هم زدن ادامه بده آرد الک شده به صورت کنترل شده، بکینگ پودر و وانیلُ اضافه کن ورز بده تا خمیری نرم و نچسب بدست بیاد حالا مقداری از خمیرُ داخل
ماسوره ستاره بریز و روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته، با کمی فاصله پایپ کرده و شکل بده سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده حدود 1520 دقیقه بپز، زمان پخت بستگی به حرارت فر داره، پس از پخت از فر خارج کن و بذار شیرینی ها خنک بشن،بعد انتهاشونُ به شکلات ذوب شده آغشته کن با پودرپسته و پودرنارگیل تزیین کن☺️
قرابیه داخل فر نرمن ولی بعد از خنک شدن سفت میشن پس حواست باشه زمان پخت زباد نشه چون شیرینی هاسفت و خشک میشن

senamairکیکوشیرینیخوشمزهعسلی