اموزش و هنر اشپزی

طرز تهیه ته چین گوشت و هویج

مواد لازم
برنج 2 پیمانه
ماست چکیده ترش دو سوم پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
کره ذوب شده 50 گرم
روغن مایع یک پنجم پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ یک پنجم پیمانه
گلاب 1 قاشق غذاخوری
گوشت سردست، ماهیچه یا راسته گوسفندی 400 گرم
پیاز 1 عدد
هویج یک سوم یک عدد
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
سیر 2 حبه
برگ بو 2 عدد
چوب دارچین 1 عدد
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نوک قاشق چای خوری
پاپریکا نصف قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سر خالی
هویج 2 عدد


‌آشپزی
 ‌آشپزی
 ‌ته چین گوشت و سبزیجات 
‌کلیپ آشپزی
 ‌ته چین هویج
 ‌ته چین گوشت