حس خوب آشپزی

کاپ کیک با ترفند مامان جون

میخوام بهتون یکی از بهترین مدل های کاپکیک رو یادم بدم که بافتش عالیه
بافت کیک به دلیل داشتن کره بسیار پفکیه
به دلیل کم بودن آرد بسیار پوکه
و دقیقا وقتی ازش گاز میزنی توی دهن پودر میشه

مواد لازم برای کاپکیک شکلاتی
کره 110 گرم
شکر نصف لیوان
وانیل نصف ق چ
تخم مرغ 3 عدد
شکلات تلخ 60 گرم
شیر ربع لیوان
آرد 1 لیوان
بیکینگ پودر یک و یک چهارم ق چ
پودر کاکائوی تلخ3 ق غ
یه نکته ای که باید بگم اینه که من برای سفارش هام وسط کاپکیک رو به اندازه یک استوانه برش میدادم و داخلش نوتلا می‌ریختم که میتونید این کار رو هم انجام بدین❤️

ولی یادتون نره که در کل کره رو بیش از حد هم نباید هم بزنید
آرد و پودر کاکائو رو الک کنید و بهش بیکینگ پودر رو اضافه و با یک چنگال کامل مخلوط کنید
چون قرار بالای کاپکیک ها خامه بیاد من یه فضایی خالی میزارم

20 دقیقه چکش کنید و بیشتر از 25 دقیقه هم نذارید اصلا واسه کاپ کیک همون 20 دقیقه کافیه

با این رسپی ما تقریبا 16 تا کاپ کیک یا 14 تا داریم
من از کپسول مافین استفاده کردم و حدودا 10 تا 12 کاپکیک بهمون میده
سعی کنید پودر کاکائوی تلخ استفاده کنید چون خیلی روی کیفیت کیک تاثیر میذاره
اگه شکلاتتون با کیفیت باشه کاپ کیک هاتون خوشمزه تر میشن