آموزش طبخ غذای ایرانی و خارجی

آموزش آشپزی - طرز استفاده ظرف سنگی

طرز استفاده ظرف سنگی

چه مواد و وسایلی لازم داریم؟

دنبه گوسفندی 150 گرم
دستمال

بریم سراغش

1️⃣اول ظرف سنگی و بشور و بذار 3-4 ساعت کنار تا خشک شه

2️⃣بعد دنبه بذار فریزر تا کاملا یخ بزنه بعد با رنده درشت رنده کن

3️⃣بریز تو ظرف دنبه هارو و بذار رو گاز تا با شعله متوسط به روغن بیفته و اضافه های دنبه طلایی رنگ شه بعد بذار کنار تا سرد شه

4️⃣از صافی ردش کن و روغن با دستمال خوب به تمام ظرف بمال و بذار تو آفتاب تا 24 الی 48 ساعت بمونه

✅✅✅نکته

1- با روغن حیوانی و روغن زیتون هم میشه اما دنبه خیلی بهتره

2- بعد از هربار استفاده فقط با آب بشور و مواد شوینده استفاده نکن

3- برای سرخ کردن استفاده نکن

4- همیشه با شعله ملایم و حتما شعله پخش کن استفاده کن

بیگتیستر غذایایرانی غذایمحلی نوشیدنی خوشمزه ایران تهران آموزش آشپزی صدفخوراکی صدف استانبول
iran cooking bigtasterr bigtasterrcooking food cook tehran
5d