آموزش طبخ غذای ایرانی و خارجی

آموزش آشپزی - روش تهیه چنجه خودمونی

چنجه خودمونی


⬇️‍بریم سراغش‍⬇️

چه موادی لازم داریم؟

راسته گوسفندی 1 کیلو
دنبه گوسفند 150 گرم
پیاز درشت 1 عدد
روغن زیتون 4-5 ق غ
انجیر خشک 8 الی 10 عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک



چطوری درستش کنیم؟

1️⃣ انجیر خشک بذار تو آب ولرم تا خیس بخوره 3-4 ساعت

2️⃣ گوشت هارو به اندازه 4 سانتی برش بزن، انجیر که نرم شد با روغن زیتون و آب پیاز و فلفل سیاه و فلفل قرمز بریز تو غذاساز و خوب میکس کن یا این کار با هاون انجام بده

3️⃣ مواد بریز روی گوشت ها و 70-60 دقیقه بذار کنار طولانی تر نباشه این زمان

4️⃣ گوشت هارو بزن به سیخ و دنبه یادت نره نمک و فلفل و لیمو هم بپاش روش

5️⃣ روی ذغال کباب کن با قارچ کبابی و فلفل سبز کبابی بریز رو یه کاسه روش کنجد و کره محلی آب شده بریز و حالشو ببر

‍نوش جان‍

بیگتیستر خوشمزه ایران تهران آموزشآشپزی چنجه کبابچنجه
iran cooking bigtasterr yummy food cook tehran meat beef