آموزش آشپزی - روش تهیه چنجه خودمونی
چنجه خودمونی
⬇️بریم سراغش⬇️
چه موادی لازم داریم؟
راسته گوسفندی 1 کیلو
دنبه گوسفند 150 گرم
پیاز درشت 1 عدد
روغن زیتون 4-5 ق غ
انجیر خشک 8 الی 10 عدد
فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک
چطوری درستش کنیم؟
1️⃣ انجیر خشک بذار تو آب ولرم تا خیس بخوره 3-4 ساعت
2️⃣ گوشت هارو به اندازه 4 سانتی برش بزن، انجیر که نرم شد با روغن زیتون و آب پیاز و فلفل سیاه و فلفل قرمز بریز تو غذاساز و خوب میکس کن یا این کار با هاون انجام بده
3️⃣ مواد بریز روی گوشت ها و 70-60 دقیقه بذار کنار طولانی تر نباشه این زمان
4️⃣ گوشت هارو بزن به سیخ و دنبه یادت نره نمک و فلفل و لیمو هم بپاش روش
5️⃣ روی ذغال کباب کن با قارچ کبابی و فلفل سبز کبابی بریز رو یه کاسه روش کنجد و کره محلی آب شده بریز و حالشو ببر
نوش جان
بیگتیستر خوشمزه ایران تهران آموزشآشپزی چنجه کبابچنجه
iran cooking bigtasterr yummy food cook tehran meat beef