آموزش طبخ غذای ایرانی و خارجی

آموزش آشپزی -روش تهیه تَه چین بادمجان و زرشک

تَه چین بادمجان و زرشک


‍⬇️ بریم سراغش ⬇️‍

چه موادی لازم داریم؟ برای 5-6 نفر

برنج 4 پیمانه
ماست چکیده 8 قاشق غذاخوری حتما باید ماست چکیده و غلیظ باشه
بادمجان 4 عدد
زرشک 5-6 ق غ
زعفران حل شده نصف لیوان
روغن یک چهارم لیوان و مقداری برای کف قابلمه
تخم مرغ 4 عدد
سینه مرغ آب پز 1 عدد سلیقه ای
2 تا قابلمه سایز کوچیک


چطوری درستش کنیم؟

1️⃣ بادمجان هارو پوست بگیر بذار 30 دقیقه تو آب نمک بعد خشک و سرخ کن

2️⃣ زرشک و با 1 ق غ کره و 1 ق م شکر تفت بده و بذار کنار

3️⃣ 4 پیمانه برنج و با 2 ق غ نمک بذار حداقل 2 ساعت خیس بخوره و بعد آب جوش کن و برنج و اضافه کن و بذار 6 دقیقه بپزه و بعد آبکش کن باید دون باشه برنجمون

4️⃣ تو یه ظرف 4 تا تخم مرغ و 8 ق غذا خوری ماست چکیده کمی نمک وفلفل سیاه وروغن مایع و زعفران حل شده بریز و این مواد رو با هم مخلوط کن و بریزش روی برنج آبکش شده و کاملا با هم مخلوط کن و 1 ساعت بذارش یخچال

5️⃣ بعد مقداری روغن به اندازه ای که تو قابلمه شناور باشه بریز و نصف مواد برنجی را در کف قالب پخش و فشرده کن حالا بادمجان سرخ شده و زرشک بریز و دوباره نصف دیگه برنج بریز یکم فشرده کن و‌باشعله متوسط بزار 10 دقیقه تا بخار کنه و بعد بذار 60 الی 90 دقیقه با شعله خیلی کم بزار بپزه 10 دقیقه اخر در قابلمه بردار

6️⃣ برای دیزاینش خلال بادام و خلال پسته و زرشک و شکر و کره و 2 ق غ زعفران حل شده 1 الی 2 دقیقه با شعله خیلی کم تفت بده و بریز رو ته چین

نوش جان

بیگتستر غذا لذیذ خوشمزه تهچین تهچینقابلمهای
bigtasterr yummy tahchin iran tehran
تهچینمرغ
3