آموزش طبخ غذای ایرانی و خارجی

آموزش آشپزی - تهیه کیک آلبالو و بادام

آلبالو دوستا کیک دارم براتون عاللللییییی
طعم جدید و خاص
منبع wwwinstagramcomsamiicooking
مواد لازم

آلبالوی هسته گیری شده 2 پیمانه 300 گرم
پرک بادام 12 پیمانه 45 گرم
آرد برای آلبالو ها و پرک 12 پیمانه 70 گرم
کره 1 پیمانه225 گرم
شکر 1 پیمانه 200 گرم
وانیل مایع 1 ق چ
تخم مرغ 4 عدد
آرد یک و یک سوم پیمانه 250 گرم
بیکینگ پودر 2ق چ
نمک 14 ق چ
شیر 13 پ 75 گرم



آلبالو ها ، پرک و آرد رو با هم ترکیب میکنیم و کنار میگذاریم
کره، شکر و وانیل مایع رو با همزن خوب هم میزنین تا رنگش روشن بشه بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و هر کدوم رو 30 ثانیه خوب هم میزنیم
بعد از تمام شدن تخم مرغ ها خوب هم میزنیم تا مواد پوک بشه همزن رو کنار میزاریم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم و آرد ، بیکینگ پودر و نمک الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و مواد رو به آرومی و در یک جهت هم میزنیم فولد میکنیم
سپس آلبالو ها و پرک آرد پاشی شده رو به موادمون اضافه میکنیم و به آرومی مخلوط میکنیم
در آخر موادمون رو به قالبمون که از قبل چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم منتقل میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه قرار میدیم

اگه پرک بادام دم دستتون نبود میتونید حذفش کنید
همیشه فرتون رو از 15 دقیقه قبل روشن و گرم کنید
دمای فرها با هم متفاوت هستش و ممکنه این زمان در بعضی فرها کمتر و یا بیشتر بشه
بعد از اینکه کیک رو از فر خارج کردید اجازه بدید کامل خنک بشه بعد برش بزنید
این کیک مزه ترش داره

ساخت کلیپ از samiicooking





کیکآلبالو کیکآلبالویی کیکخانگی کیکپزی کیکمیوهای کیکخاص کیکمدرن قنادی قنادیخانگی قنادیخونگی شیرینیخانگی شیرینیآسان شیرینیخونگی شیرینیخوشمزه کیکترش سمیرارضوانی شیرینیبادامی cake homecake samiicooking