آموزش طبخ غذای ایرانی و خارجی

آموزش آشپزی - پخت لوبیاپلو خونگی

لوبیاپلو خونگی


⬇️‍بریم سراغش‍⬇️

چه موادی لازم داریم؟

برنج 4 پیمانه
پیاز 1 عدد
گوشت سردست گوسفندی 300 الی 400 گرم
لوبیا سبز 400 گرم
نمک و فلفل قرمز
کره 50 گرم
زعفران حل شده نصف لیوان
گوجه 5 عدد



چطوری درستش کنیم؟

1️⃣پیاز رنده یا نگینی شده رو سرخ کن تا طلایی شه بعد گوشت اضافه کن و تفت بده تا رنگش عوض شه و آب گوشت گرفته شه

2️⃣فلفل قرمز و زعفران حل شده اضافه کن و 2 دقیقه دیگه تفت بده

3️⃣لوبیا سبز اضافه کن و یکم تفت بده تا خامیش گرفته شه بعد گوجه میکس شده رو اضافه کن وقتی به قل قل افتاد زیر شعله رو کم کن و مدت 2 ساعت بذار بپزه تو این مدت باید خورشت و چند بار هم بزنی تا ته نگیره

4️⃣نیم ساعت آخر نمک و یکم دیگه زعفران حل شده اضافه کن و بذار مواد کاملا غلیظ شه

5️⃣برای ته دیگ زعفرانی اول یکم روغن بریز کف قابلمه و زعفران حل شده بریز یکم برنج و با هم قاطیش کن بعد یه لایه برنج بریز و خورشت و تو 2 مرحله بین لایه های برنج اضافه کن و روی لایه آخر برنج چند تیکه کوچیک کره بذار و دور قابلمه هم اسپری روغن بزن تا راحت از ظرف دربیاد

6️⃣10دقیقه بذار شعله متوسط بخار کنه بعد به مدت 50 دقیقه با شعله پخش کن بذار با شعله کم تا بپزه

7️⃣سالاد شیرازی، سبزی، ماست و ترشی کنار این غذا فراموش نشه

‍نوش جان‍

بیگتیستر غذایایرانی لوبیاپلو لوبیا خوشمزه ایران تهران
iran cooking bigtasterr bigtasterrcooking food cook tehran