آموزش طبخ غذای ایرانی و خارجی

آموزش تهیه بال تریاکی

بریم سراغش‍⬇️

چه موادی لازم داریم؟

مواد مزه دار کردن
بال و کتف 1 کیلو+نمک 1 ق چ+پودر+فلفل قرمز 1 ق چ+سویا سس 1 ق غ

مواد سوخاری کردن
آرد گندم نصف لیوان+آرد ذرت 3 ق غ+پودرسیر 1 ق چ+پودر زنجبیل 1 ق چ+فلفل قرمز 1 ق چ+نمک و فلفل سیاه+پاپریکا 1 ق چ
مواد سس نهایی
سس باربیکیو نصف لیوان+کره 1 ق چ+عسل 2 ق غ+سس تند 1 ق غ



چطوری درستش کنیم؟

1️⃣ 1 کیلو گرم بال و کتف با نمک و فلفل قرمز و سویا سس قاطی کن و حداقل 2-3 ساعت بذار تو یخچال مدتش بیشتر هم باشه بهتره

2️⃣ آرد و آرد ذرت و پودرسیر و زنجبیل و فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا با هم قاطی کن

3️⃣ بال هارو بزن توش و بتکون و 10 الی 14 دقیقه تو روغن بپزش با شعله ملایم روغن اول بذار داغ داغ شه

4️⃣ برای سس باربیکیو کره بذار آب شه بعد سس باربیکیو و عسل و سس تند اضافه کن و بذار 2-3 دقیقه رو شعله کم بپزه و قل بخوره بعد بال هارو بذار توش و بذار 2 دقیقه بپزه و خوب قاطیش کن

با جعفری و کنجد تزیین کن

‍نوش جان‍

بیگتیستر بالتریاکی بالوکتف بالمرغ خوشمزه ایران تهران
iran chicken bigtasterr triaky food cook tehran