سرآشپز

دکتر علیرضا آزمندیان در سال 1332 در یک خانواده مذهبی در تهران به دنیاآمد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در مدارس اسلامی و از جمله دبیرستان علوی تهران طی کرد و در رشته ریاضی به عنوان یکی از دانش‌آموزان نمونه از دبیرستان علوی تهران فارغ‌التحصیل شد. وی تحصیلات دانشگاهی را در مقطع لیسانس در دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی مکانیک طی‌کرد و همزمان با آغاز پیروزی انقلاب اسلامی در صدا و سیما به عنوان خبرنگار سیاسی و اقتصادی مشغول به‌کار شد. این صفحه مربوط به همراهان دکتر آزمندیان می باشد. ممنون که همراه ما هستید.

هنر میوه آرایی

هنر میوه آرایی

بیسکویت آناناس

بیسکویت آناناس

هنر تزیین کیک

هنر تزیین کیک

هنر سفره آرایی

هنر سفره آرایی

تزیین کیک

تزیین کیک

هنر میوه آرایی

هنر میوه آرایی

شما باور نخواهید کرد این ها کیک هستند _ ایده های باورنکردنی تزئین کیک

شما باور نخواهید کرد این ها کیک هستند _ ایده های باورنکردنی تزئین کیک

ترفندهای هوشمندانه غذایی که روش طبخ شما را تغییر می دهد

ترفندهای هوشمندانه غذایی که روش طبخ شما را تغییر می دهد

ایده های ساده و خوشمزه صبحانه با تخم مرغ

ایده های ساده و خوشمزه صبحانه با تخم مرغ

تزیین کیک

تزیین کیک