کامبوجای عسل زعفران

تاریخچه کامبوچا در دنیا امروزه کامبوچا به عنوان یک نوشیدنی فرح بخش با سابقه چند صد ساله، به طور وسیع در سطح جهان مورد استفاده قرار می گیرد. علی رغم این اقبال عمومی، اطلاعات منتشر شده در رابطه با آن محدود و اکثراً عوامانه بوده ولیکن در سال های اخیر تحقیقات عملی وسیعی در مورد آن صورت گرفته که در اینجا به برخی از مهم ترین آنها می پردازیم. در حال حاضر بعضی منشاء چای کامبوچا را چین و بعضی دیگر مصر یا ژاپن می دانند و به آن چای قارچ معجزه آسا نیز می گویند. آنچه در معتبرترین منابع ذکر شده است، حاکی از این می باشد که کامبوچا 221 سال قبل از میلاد در چین و در زمان سلسلۀ تسین به عنوان شربتی که عمر جاودان می بخشید نیز معروف بوده است. این چای نام های مختلفی داشته که یکی از معروف ترین آنها «چای خدایی» بوده که از آن برای درمان ناراحتی های مزمن گوارشی استفاده می شده است. همچنین می گویند که در سال 414 میلادی، حکیمی کره ای به نام کومبو آن را برای درمان بیماری امپراطور ژاپن تجویز کرد. اعتقاد برخی بر این است که «چای خدایی» از طریق کره، از چین به ژاپن آورده شد و در آنجا نیز «چای تیشه کمبو» یا «چای کومبو» نام گرفته و سپس از راه خطوط بازرگانی به روسیه و کشورهای اروپای شرقی انتقال یافته و در آنجا نیز عمومیت پیدا کرده است. بزن رو لینک وارد کانال شو در اپلیکیشن ایتا با ما همراه شوید https://eitaa.com/joinchat/3720544712Cbd05c7ed09

معرفی کامبوجا و تاثیرات بی‌نظیر آن

معرفی کامبوجا و تاثیرات بی‌نظیر آن

اثرات کامبوجا روی پوست بدن

اثرات کامبوجا روی پوست بدن

معرفی کامبوجای عسل زعفران

معرفی کامبوجای عسل زعفران

معرفی کامبوجای کام و جان

معرفی کامبوجای کام و جان