زری جون

رولت خامه ایتوضیحات بیشتردرکپشن زیر

رولتخامهایی
شیرینی
تخم مرغ 4عدد
ارد 120 گرممعادل یک پیمانه
شکر 12پیمانه
وانیل 12ق چ
اب جوش 14پیمانه معادل 4ق س
عسل 1ق س
نشاسته ذرت 2ق س
خامه فرم گرفته به میزان لازم
طرزتهیه
مواد اندازه کرده اماده میکنیم مواد خشک باهم‌الک میکنیم 3بار تاهوادهی بشهفریکربع قبل با 200درجه روشن میکنیم تا گرم بشه
زرده وسفیده راازهم جدا میکنیم سفیده هارا بانصف شکر میزنیم تا سفت بشه وفرم بگیره وازظرف نریزهزرده بهمراه اب جوش و عسل ونیمی از شکر ووانیل را باهمزن بزنید تا سفید وکشدار بشه
زرده وسفیده را ارام باهم مخلوط کرده وبصورت دورانی باهم مخلوط میکنیم اردکه الک کردیم‌ وبه مواد اضافه کرده وهم میزنیم چون نیازی به پف نداره میتونید باهمرن هم درحدمخلوط شدن هم بزنید وتوی سینی 30×40که از قبل چرب کردیم وکاغذروغتی انداختیم مواد میریزیم وروش با لیسک صاف میکنیم‌وچند بار میکوبیم زمین سینی را به مدت ده تا 15دقیقه داخل فر داغ میزلریم تا نان رولت پخته شوددقت کنید نان خشک نشه
بعد از پخت نان را از فر بیرون اورده وروی نان رو بایک سینی بپوشانید تا نان کمی خنک شود
بعدازخنک شدن روی کاغذروغنی یا پارجه تمیزپودر قندالک کرده ورولت برگردونده وکاغذ روجدامیکنیم ورول میکنیموداخل یخجال میزاریمتا کاملا سردبشه وحالت بگیره ،سپس بازکرده روی نان روبا شربت کمی مرطوب کردم وخامه فرم گرفته مالیده ودوباره رول کرده وداخل یخچال میزاریم بعدروشوتزیین کرده وبرش میزنیمتزیینش هم کاملا سلیقه ایی هست میتونید با گاتاش پودرقتد ویاخامه قنادی تزیین کنید اگردورنان خشک بودبا چاقوببرین تاموقع رول کردن نشکنهحرارات فرها باهم فرق داره پس زمانش خودتون تنظیم کنید
❤❤
براے دوستــات فـوروارد ڪن❤️➡️