حس خوب آشپزی

باقلوا

سلام به روی ماه و مهربونتون
از من میشنوید همیشه یه بسته خمیر باقلوای آماده تو فریزر داشته باشید وقتی مهمون دارید یا هوس شیرینی میکنید سه سوته میتونید یه باقلوای بینظیر درست کنید
با خوردن هر یه دونه از این باقلوا کلی به خودتون افتخار کنید و همه رو با هنرتون انگشت به دهن بزارید
باقلوا
خمیر باقلوای آماده از لوازم قنادی تهیه کنید
کره 150 گرم
گردو یا مغزیجات دلخواه 150 گرم
پودر قند یا پودر شکر 50 گرم
پودر هل 1 ق چ
پودر دارچین 12 ق چ
آب 34 لیوان
گلاب 14 لیوان
شکر 1 لیوان
زعفران 2 ق غ
جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیمو 1 ق چ
طرز تهیه
اول شهد رو آماده میکنیم
آب و شکر رو داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم بزارید تا شکر کاملاً حل بشه بعد گلاب، زعفران و جوهر لیمو رو اضافه کنید و بعد از 4-3 دقیقه حرارت رو خاموش کنید و شهد رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید، بزارید کنار تا خنک بشه
بعد مواد میانی رو آماده کنید
گردو یا مغزیجات دلخواه رو درشت آسیاب کنید و بهش پودرقند، هل و دارچین اضافه کنید
◀️میزان هل و دارچین سلیقه ایه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید
برای درست کردن باقلوا از خمیر آماده ی باقلوا استفاده کنید از اونجاییکه خیلی بزرگه خمیر رو از وسط به 2 قسمت مساوی برش بدید تا کار کردن باهاش راحتتر باشه
یک لایه از خمیر بردارید و روی باقیمونده ی خمیر دستمال نم دار بزارید تا خشک نشه
اون لایه ای که برداشتید رو با کره ذوب شده چرب کنید یک لایه دیگه بزارید روش و دوباره چرب کنید همینطور تا لایه پنجم ادامه بدید
◀️میتونید تعداد لایه ها رو کمتر بزارید مثلاً سه یا چهار لایه
از مواد میانی روی خمیر بریزید و بطور یکنواخت پخش کنید فقط یک سانتیمتر از لبه های خمیر رو خالی بزارید
یک میله نازک لبه ی خمیر بزارید و اون رو رول کنید، بعد خمیر رو از دو طرف به سمت مرکز هدایت کنید تا حالت چروک پیدا کنه
خمیر رو داخل ظرفی که با کره چرب کردید قرار بدید
وقتی ظرفتون پر شد باقیمانده کره رو روی خمیرهای آماده شده بریزید و با برس همه جاشو به کره آغشته کنید
در فر گرم شده با دمای 180 درجه نیم ساعت تا 40 دقیقه قرار بدید در آخر اگه لازم شد گریل رو روشن کنید فقط حواستون باشه چون خیلی زود میسوزه
بعد از پخت بلافاصله شهد همدمای محیط رو روی باقلوا بریزید و اون رو به سایز دلخواه برش بدید
نوش جان

باقلوااشپزیحسخوبآشپزیشیرینیخانگیشهد