آشپـــــزی

دســرموزی

یک دسر خوشمزه و لطیف موزی
مواد لازم
شیر پرچرب دو پیمانه
خامه صبحانه 1 و 12 پیمانه
موز پوره شده یک‌ عدد بزرگ
شکر 14 پیمانه سرخالی
کاپوچینو یا نسکافه یا قهوه‌فوری یک ساشه
وانیل یک قاشق چای‌خوری در صورت دلخواه
پودر ژلاتین 4 قاشق چای‌خوری سر خالی

مقدار پودر ژلاتین 4 قاشق چای‌خوری هستش اشتباه‌ نکنید با غداخوریبرای پودر ژلاتین داخل یک ظرف 4 قاشق غذاخوری آب سرد بریزید و پودر ژلاتین رو‌‌ روش بپاشید ، برای 5 دقیقه بگذارید کنار تا اسفنجی و بعد استفاده کنید
مواد اصلا نباید بجوشه ، خامه رو‌ روی حرارت ملایم روان و گرمش کنید شیر هم حتما ولرم باشه تا وقتی باهم مخلوط میشن خامه دون دون نشه ، اگر خامه دون دون مونده بود در آخر مواد دسر رو یکبار از اَلَک رد کنید تا صاف بشه


دسر دسرخانگی دسرمدرن دسرمجلسی دسرلیوانی دسرموز دسرنسکافه دسرساده کرمموز