آشپزی
آموزش یه فینگر فود شیک و خوشمزه حتی برای تغذیه ی مدرسه ی بچه ها هم عالیه و یک ماه هم داخل فریزر ماندگاری داره میتونید هر بار از فریزر یکی رو خارج کنید و بدید با خودشون ببرن مدرسه
مواد لازم
تخم مرغ دو عدد
شیر ولرم نصف لیوان
خمیر مایع یک قاشق چای خوری
شکر یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
سبزی ایتالیایی یکقاشق چ خ سر پر
به جاش میتونید ترکیب پودر سیر، فلفل سیاه، اویشن یا ارگانو بزنید
خامه یک چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پنیر پیتزا یک لیوان
ارد قنادی نول یا سه صفر دو لیوان
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
سوسیس سرخ شده 6 عدد کوکتل یا به جاش میتونید از مرغ و ژامبون هم استفاده کنید
قارچ 300 گرم، سرخ شده
فلفل دلمه یک عدد
نکات
حتما سوسیس، قارچ و فلفل دلمه رو بعد از سرخ کردن بذارید کامل خنک بشن
میتونید داخل قالب از کپسول استفاده کنید و اگه کپسول گذاشتید، حتما داخلشون رو با روغن مایع چرب یا اسپری جدا کننده بزنید وگرنه میچسبه بهشون
اگه مقدار سوسیس و قارچ و فلفل رو کمتر از دستور بزنید، قسمت نونی مافین بیشتر میشه، چیزی از خوشمزگیش کم نمیکنه
میتونید به صورت یه کیک بزرگ در قالب یه سره بریزید تایم پختش فقط بیشتر میشه، یا داخل تابه مثل کوکو توی چند مرحله بپزید
به صورت مافین داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه
تایم ثابت، دما
⭕️برای فر برقی دمای 170 درجه فن کانوکشن روشن
⭕️تستر دمای 170 درجه حرارت از پایین
⭕️سولاردام و ماکروفر دما 160 درجه حالت کانوکشن
⭕️هواپز دمای 140 درجه به مدت تقریبی 20-25 دقیقه