آموزش آشپزی

املت پیتزایی،عالی وخوشمزه

گوجه فرنگی پوست گرفته شده 3 عدد بزرگ
تخم مرغ همزده 4 عدد
پیاز نگینی یک عدد متوسط
نصف فلفل دلمه ای نگینی
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غداخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا 5 قاشق غذاخوری
زیتون سبز یا سیاه به مقدار لازم میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید

ابتدا پیاز رو با یک چهارم لیوان یا قاشق غداخوری 6 قاشق غداخوری تفت میدیم اما نیاز به سرخ شدن نداره فقط در حدی که نرم بشن بعد گوجه رو اضافه کرده و تفت میدهیم کمی که نرم شد فلفل دلمه ای را اضافه کرده کمی تفت میدهیم بعد رب گوجه و نمک و فلفل را اضافه کرده کمی تفت میدیم تا خامی رب گرفته بشه حدودا 2تا 3 دقیقه بعد تخم مرغ هم زده را اضافه کرده و خوب هم میزنیم و میزاریم کمی ببنده پنیر پیتزا را اضافه کرده در همین حین آب میشه بلافاصله زیتون را اضافه کنید و 2 دقیقه در تابه رو ببندین آماده است
آشپزی با عشق