aroma of my food

طرز تهیه مربای انجیر خانگی مربای انجیر مربا انجیر

مربای انجیر، یک نوع مربای خوشمزه و خوش‌طعم است که از انجیرهای تازه یا خشک شده تهیه می‌شود این مربا به خاطر طعم شیرین و خاص خود، که ترکیبی از شیرینی طبیعی انجیر و قوام مناسب است، محبوبیت زیادی دارد مربای انجیر معمولاً به عنوان یک افزودنی خوشمزه برای نان، پنیر، یا حتی دسرها استفاده می‌شود و می‌تواند به راحتی در خانه تهیه شود
مواد لازم
انجیر 1 کیلوگرم
شکر 700 گرم
گلاب 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده در صورت تمایل

زمانبندی ویدیو
مقدمه 000
درست کردن شربت 034
جدا کردن دم انجیرها 057
اضافه کردن انجیر به شربت 111
تست غلظت شربت 154
اضافه کردن چاشنی 203
مربایانجیر
مرباانجیرخانگی
مرباانجیر
آموزشآشپزی
آشپزیآسان
مربا
مارمالاد
آموزشمربا
مربای انجیرمربای انجیرطرز تهیه مربای انجیرآموزش مربای انجیرمربای انجیر خانگیمربا انجیرطرز تهیه مربای انجیر تازهمربای انجیر سبزمربای انجیر تازهانجیرمربای انجیر سیاهطرز تهیه مربا انجیرطرز تهیه مربای انجیر سبزطرز تهیه مربای انجیر سیاهمربای انجیر زرددستور مربای انجیردستور پخت مربای انجیرمربای بهمربا انجیر سیاهمربای آلبالوطرز تهیه مربای انجیر خانم گلاورمربای انجیر خشکمربای انجیر قرمزمربای انجیر خونگیطرز پخت مربای انجیر