ایستگاه همه چی

طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی و شیک باطعمی بینظیر

طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی و شیک باطعمی بینظیر
مواد لازم برای شکم ماهی
پیاز نگینی ریز یک عدد درشت
گشنیز تازه چهار مشت
شنبلیله یک مشت
سیر سه حبه یا برگ سیر هرچقدر کرمتونه
نمک،فلفل، زرد چوبه فلفل هندی
تمر هندی یا رب انار
گردو، زرشک و کشمش به دلخواه

senamairایستگاههمهچی

نکات مهم

⭕️حتما خارج و داخل ماهی رو به خوبی با پارچه یا دستمال خشک کنید و داخل و پشت ماهی رو نمک بزنید

⭕️بهتره ماهی تقریبا یک ساعت با مواد که داخل شکمش ریختید توی یخچال یک ساعت استراحت کنه

⭕️حتما روغن حسابی داغ باشه

⭕️سمت اول رو که میخواید سرخ کنید درب تابه رو ببندید ولی برش گردوندید دیگه دربش رو اصلا نذارید چون پوستش نرم میشه تقریبا هشت تا ده دقیقه دقیقه سمت اول و هفت دقیقه سمت دوم سرخ بشه کافیه

⭕️خیلی سبزی رو تفت ندید در حدی که سیاه بشه

⭕️اگه خواستید ماهی رو در فر بپزید سطح پوستش رو با روغن و کمی زعفران ماساژ بدید

⭕️مواد رو که داخل شکم ماهی میریزید تا لبه ی ماهی پر نکنید و مطابق فیلم پیش برید

⭕️شکم ماهی رو به خوبی فیکس کنید

senamairایستگاههمهچی