طرز تهیه دمی گوجه کته گوجه با ته دیگ بال
دمیگوجهباتهدیگبال
دمپختکگوجه
مواد لازم
پیاز بزرگ 1 عدد
سیب زمینی متوسط 1 عدد
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی بزرگ 4 عدد رنده شده
برنج 2 لیوان
آب 2 لیوان
نمک،فلفل،زردچوبه و روغن به میزان لازم
بال مرغ 10 عدد به دلخواه برای تهدیگ
طرز تهیه
پیاز رو ریز خرد کنید و داخل تابه روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه سیب زمینی رو حبه قندی خرد کنید و به پیاز اضافه کنیدو باهاش تفت بدید سه دقیقه سرخ کنید تا نیم پز بشهنمک و ادویه ها رو اضافه کنید رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید گوجه ها رو پوره کنید و داخل مواد بریزیدبرنج رو از دو ساعت قبل بخیسونید و داخل مواد بریزیددو لیوان آب بریزیدحرارت رو زیاد کنید تا آب برنج کشیده بشهمیتونید به همین صورت ،با حرارت کم به مدت 40 دقیقه دم بزارید یا ته دیگ دلخواه تون رو بزاریدمن از بال استفاده کردم بال مرغ رو به همراه نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین،پیاز و مقداری آب به مدت نیم ساعت بپزید
ته قابلمه روغن بریزیدبال های پخته شده رو ته قابلمه بچینیدمخلوط برنج رو ،روش بریزیدبا حرارت کم به مدت 40 دقیقه بپزیدمیتونید از هر نوع ته دیگی استفاده کنید
نوش جان
لینک کانال آشپزی با نرگس بدون فیلتر شکن و پروکسی در سایت اینما❤ senamairC485145218102024410526
لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20
لینک کانال آشپزی با نرگس بدون فیلترشکن و پروکسی در سایت فیلو
sifilonetashpazinarges
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
instagramcomashpazibanarges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
syoutubecomchannelUCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
swwwaparatcomashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
srubikairashpazinarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش