کاربر 1304

آموزش فرنی اصفهان

سلام دوستان
امروز یه دسر خیلی خوشمزه داریم که مخصوص شهر زیبای اصفهان می باشد0

فرنی اصفهان

ابتدا 4لیوان شیر را با 2 قاشق غذاخوری پر آرد برنج مخلوط کرده ،روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به جوش بیاید0
2قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت را در یک لیوان آب حل کرده،به شیر در حال جوش اضافه می کنیم 0
مرتب هم می زنیم و شعله را هم ملایم میکنیم 0
حدود 15 دقیقه میگذارم تا بپزد و به غلظت مناسب برسد 0
در تمام این مراحل باید مرتب با همزن دستی هم بزنید تا ته نگیرد 0
وقتی که غلیظ شد، در ظرف مورد نظر کشیده و حدود 4 الی 5 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم 0
بعد با شیره انگور نوش جان می کنید0
نکتهاین مقدار پیمانه حدود یک ظرف پیرکس مربع به قطر 21 سانت به ما می دهد

آموزش آموزشآشپزی آشپزی
دسرخوشمزه دسراصفهان دسر
فرنیاصفهان فرنی

khoshmazehaymaman
srubikairkhoshmazehaymaman