آشپزی❣️

شیرینی گردویی

150 گرم گردو رو داخل غذاساز بریزید تا کمی خُرد بشه
تو کاسه بریزید و کنار بذارید

3عدد زرده زرده ها باید سرد باشند
نصف لیوان پودر قند
نصف قاشق چایخوری وانیل
با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه

یک ق چایخوری آرد قنادی
یک چهارم ق چایخوری آب لیمو ترش تازهبرای بالانس کردن مزه ها
اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید

گردو اضافه کنید و هم بزنید

کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید
با قاشق با فاصله از مواد روی کاغذ روغنی بریزید

برای تزیین از خلال پسته استفاده کنید

بذارید تو فر با دمای 170 درجه 12-15 دقیقه تا بپزه

شیرینی گردویی هامون که خنک شد، تو ظرف سرو بچینید

به همین راحتی میتونید این شیرینی گردویی های خوشمزه رو درست کنید

نوش جان