آشپزی با نرگس

آموزش باسلوق گردویی ایده یلدا

باسلوقگردویییلدایی
ایدهیلدا

مواد لازم برای 13 عدد

پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری+ آب 14لیوانبه دلخواهبرای انسجام باسلوق

نشاسته گل یا گندم نصف لیوان
آب 1و نیم لیوان
شکر 23 لیوان
گلوکز 1 قاشق غذاخوریبه دلخواه برای شفافیت و کشسانی
گلاب 14 لیوان
وانیل نوک قاشق چایخوری
کره 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
ابتدا ژلاتین و 14لیوان آب را باهم مخلوط کنید و بزارید کنار
داخل تابه ،نشاسته و آب و شکر بریزیدروی حرارت کم بزارید و مدام بهم بزنیدوقتی کمی غلیظ شد30 دقیقه طول کشید،بهش مخلوط ژلاتین و آب و گلوکز بریزید
دوباره بهم بزنید تا سفت تر شود10 دقیقه دیگر
سپس گلاب،وانیل و کره بریزید و بهم بزنید
زمان پخت باسلوق،بستگی به حرارت و جنس تابه فرق دارهممکنه زمان کمتر یا بیشتری بخواد
یک لحظه ازش غافل نشید،چون ته میگیره
همچنان بهم بزنید تا مثل حلوا جمع شود
کمی که از حرارت افتاد،داخل ظرف پودر نارگیل بریزیدحفره ایجاد کنیدبه دلخواه نصف گردو بزاریدبا قاشق از باسلوق بردارید و روی گردو بزاریدبا دستتون بهش فرم بدیدداخل پودر نارگیل بغلتونید
به مدت 2 ساعت در یخچال بزارید تا باسلوق آماده بشه
نوش جان

لینک کانال آشپزی با نرگس بدون فیلترشکن و پروکسی در سایت فیلو❤
sifilonetashpazinarges

لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20

لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
instagramcomashpazibanarges20

عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
syoutubecomchannelUCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
swwwaparatcomashpazinarges‌

دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
srubikairashpazinarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش