آشپزی با نرگس

طرز تهیه باسلوق ژله ای انار ایده یلدا

باسلوقژلهایاناریلدایی
ایدهیلدا

مواد لازم

نشاسته گل 12 لیوان
آب انار 1 لیوانمیتونید از آب یا مخلوط آب و آب انار استفاده کنید
پودر ژله انار 1 بسته
شکر 1 لیوان
پودر ژلاتین 1 ق م
آب 3 ق غ
گلاب 3 یا 4 ق غ
من از ظرف به سایز 20 در 20 استفاده کردم

طرز تهیه
کف ظرف کمی آب بپاشید و روش مشما قرار بدید روی مشما رو با روغن مایع چرب کنید
پودر ژلاتین رو 3 قاشق آب مخلوط کنید تا اسفنجی شود
نشاسته رو با آب انار مخلوط کرده و از صافی رد کنید بعد پودر ژله انار و شکر رو بهش اضافه کنید روی حرارت کم مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه بعد ژلاتین و گلاب رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا به غلظت مناسب برسه
حتما حرارت کم باشه تا خامی نشاسته گرفته بشه
بلافاصله داخل ظرف بریزید و حداقل 8 ساعت تو یخچال بزارید تا خودشو بگیره و سفت بشه بعد باچاقو یا کاتر به سایز دلخواه برش بدید و بعد در نشاسته ذرت یا پودرنارگیل بغلتونید

نوش جان

لینک کانال آشپزی با نرگس بدون فیلترشکن و پروکسی در سایت فیلو❤
sifilonetashpazinarges

لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20

لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
instagramcomashpazibanarges20

عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
syoutubecomchannelUCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
swwwaparatcomashpazinarges‌

دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
srubikairashpazinarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش