آشپزی با نرگس

طرز تهیه دم کردن قهوه ترک با تمام نکات

دمکردنقهوهترکباتمامنکات


همانطور که از نامش پیداست مربوط به ترکیه می باشد
برای تهیه قهوه ترک نیاز به قهوه جوش مسی جذوه دارید که ظاهری شبیه شیرجوش داردبهترین جنس برای جذوه مس است چون باعث انتقال یکنواخت حرارت می شود و قهوه بهتر دم می کشد اما قهوه جوش با آلیاژهای دیگر هم در بازار قابل تهیه هستند
سپس نیاز به خرید پودر قهوه ترک دارید پودر قهوه ترک باید نرم و یکدست به صورت کاملآ ریز همانند آرد آسیاب شده باشد
دانه‌های قهوه برای قهوه ترک با دستگاه‌های آسیاب صنعتی مخصوصی آسیاب می‌شوند به همین علت شما قادر به آسیاب کردن دانه قهوه برای قهوه ترک در منزل نیستید
در ابتدا فنجانی که می خواهید قهوه را در آن بریزید به عنوان پیمانه آب در نظر بگیرید

بسته به تعداد فنجان ها آن ها را با آب سرد پر کنید و داخل قهوه جوش جذوه خالی کنید

برای درست کردن قهوه ترک ایده آل با غلظت مناسب بهتر است به ازای هر فنجان دو قاشق چای خوری پودر قهوه استفاده کنید

اگر مایل باشید کمی قهوه را شیرین کنید می توانید یک یا دو حبه قند به آن اضافه کنید

حالا این ترکیب را با قاشق هم زده و سپس روی حرارت قرار می دهیم

پس به ازای هر فنجان قهوه
پودر قهوه 2 قاشق چایخوری
قند 1 حبه در صورت تمایل
آب سرد 1 فنجان

قهوه جوش را روی شعله بسیار ملایم قرار دهید و دیگر آن را هم نزنید

هنگامی که فوم و کف قهوه روی آن تشکیل شد5 الی 10 دقیقه به آرامی آن را از روی حرارت بردارید

با قاشق کف و فوم قهوه را داخل فنجان ها بریزید و مجدد قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار دهید

هنگامی که فوم و قوام قهوه شکل گرفت15 ثانیه و قبل از اینکه قهوه شروع به قل زدن کند شعله را خاموش کنید

به آرامی قهوه را داخل فنجان ها بریزید و نوش جان کنید
نوش جان

لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش