آشپزی با نرگس

طرز تهیه پنیر برشته، صبحانه گیلانی

پنیربرشته
صبحانهگیلانی

تو گیلان این پنیر برشته یا پنیر دبیج به عنوان صبحانه با نون و یا کنار باقالی پلو یا چلو به عنوان وعده ناهار سرو میشه

مواد لازم براى سه نفر

پنیر لیقوان یا صبحانه 150 گرم
تخم مرغ 3 عدد
نمک کمی
شوید خشک  یک  قاشق
زردچوبه و فلفل به میزان لازم
روغن یا کره مقداری

طرز تهیه
ابتدا داخل تابه روغن یا کره بریزیدپنیر بریزید و بهم بزنید تا نرم بشهنمک،فلفل،زردچوبه و شوید خشک بزنید و بهم بزنیددر آخر تخم مرغ بریزید و کاملا بهم بزنید تا خودشو بگیره
نوش جان

لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20

لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
instagramcomashpazibanarges20

عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
syoutubecomchannelUCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
swwwaparatcomashpazinarges‌

دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
srubikairashpazinarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش