آشپزی با نرگس

طرز تهیه خورش فسنجان

خورشفسنجون
خورشفسنجان

مواد لازم
گردو 200گرم2لیوان گردو آسیاب نشده
مرغ 4 تکه
پیاز 1عددبزرگ
رب انار 2 قاشق غذاخوریبستگی به غلظت و ترشی رب انار خودتون کم یا زیاد کنید
رب آلو 2 قاشق غذاخوریبه دلخواه
آب 4 لیوان
یخ خورد شده 1 لیوان
زعفران دم کرده2 ق غ
نمک ،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
شکر در صورت تمایل 1 الی 2 قاشق غذاخوریمن شیره انگور زدماگه ملس دوست ندارید نریزید

طرز تهیه
اول یه پیاز بزرگ رو رنده کنید بعد تو قابلمه تفتش بدید کمی زردچوبه بزنید تا طلایی بشه گردو اسیاب شده رو اضافه کنید و دوباره تفت بدید بهش اب اضافه کنید، وقتی جوش اومد شعله رو کم کنیدتا اروم اروم جا بیفته و به روغن بیفته‌2ساعت طول کشید
بعد 2 ساعت ،1لیوان یخ داخل خورش بریزید 1 ساعت دیگه زمان بدید
تو یه ماهیتابه مرغ ها رو جدا سرخ کنید فقط دو طرفشو سرخ کنید نزارید کامل بپزه بعد 3 ساعت پخت ،مرغ ها روتو فسنجون بندازید تا خوب بپزه و مزه فسنجون به خوردش بره
سپس برای مزه دار کردن فسنجون کمی شکر شیره انگورو رب انارو زعفران ونمک وفلفل اضافه کنید2ساعت دیگه زمان بدیدتا مرغ بپزه و رب انار به خورد خورش بره

کل تایم پخت فسنجون 5 ساعت بود
2ساعت گردو و پیازبه همراه آب
1ساعت به همراه یخ
2ساعت به همراه مرغ و رب انار و

نوش جان

لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20

لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
instagramcomashpazibanarges20

عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
syoutubecomchannelUCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
swwwaparatcomashpazinarges‌

دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
srubikairashpazinarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش