آموزش خورام دال عدس
سلام دوستان
امروز یه خوراک خوشمزه داریم
خوراک دال عدس
ابتدا یک عدد پیاز نگینی خرد شده را باکمی روغن داخل قابلمه تفت می دهیم تا کمی طلایی شوددو قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ رب باز شودیک قاشق مرباخوری زردچوبه اضافه کرده و کمی تفت می دهیمدو لیوان دال عدس راشسته، اضافه کرده و تفت می دهیمیک لیوان جو پرک راشسته، اضافه کرده و تفت می دهیمیک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کرده ،کمی تفت می دهیم کمی نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و تفت می دهیم در آخر حدود دو کاسه آبگوشت خوری آب جوش اضافه کرده و با حرارت کم حدود نیم الی چهل و پنج دقیقه اجازه پخت می دهیم
نکته1-اضافه کردن جو پرک دلخواه است
2-دال عدس همان عدس قرمز استکه بسیار برای کم خونی مناسب است
3-دال عدس زود له می شود بنابراین زمان پخت محدود است
4-این مقدار پیمانه حدودا برای 4 الی 6 نفر مناسب است
آموزشآشپزی آشپزی آموزش
خوراکخوشمزه دالعدس دال
خوراکدالعدس عدس خوراک
khoshmazehaymaman
srubikairkhoshmazehaymaman