آشپزی با نرگس

طرز تهیه لیمو عمانی لیمو امانی

لیموعمانیخونگی
لیموامانیخونگی

به 2کیلو لیمو ترش،
نصف لیوان نمک اضافه کنید و حسابی باهم مخلوط کنید
و 24ساعت داخل یخچال بذارید

به 15 لیوان آب جوشیده،
1 لیوان سرکه اضافه و اجازه بدید دوباره بجوش بیاد

لیمو هایی که بعد از 24 ساعت با آب سرد شستین رو داخل آب و سرکه بریزید

بذارید 1 دقیقه بجوشه بعد با آبکش دربیارید و زیر آب سرد بگیرید
4 مرتبه اینکار رو تکرار کنید

و بعد از مرتبه چهارم که با آب سرد شستید،
بوسیله خلال دندان روی لیمو ها سوراخ ایجاد کنید

به مدت 1ماه زیر نور آفتاب قرار بدید تا کاملا خشک بشهاگر داخلش خشک نشه،کپک میزنه
اگر آفتاب در دسترس نبود،روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید
نوش جان

لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20

لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
instagramcomashpazibanarges20

عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
syoutubecomchannelUCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
swwwaparatcomashpazinarges‌

دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
srubikairashpazinarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش