آشپزی با نرگس

طرز تهیه سس گوجه فرنگی کچاپ کارخانه ای

کچاپکارخانه ای ،بدون مواد نگهدارنده
سسگوجهفوریوآسان


مواد لازم
آب 1لیوان
نشاسته ذرت 1و نیم قاشق غذاخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری خوری
پودر پاپریکا نصف قاشق چایخوری خوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
شکر 14لیوان
سرکه 13لیوان
رب نصف لیوان

طرز تهیه
ابتدا نشاسته ذرت رو در آب حل کرده،پودر سیر،پودر پاپریکا ،نمک و فلفل رو اضافه کرده،بهم میزنیمسپس شکر و سرکه و رب رو اضافه میکنیممن از رب خونگی استفاده کردمهمه مواد رو کاملا با هم مخلوط میکنیم،سپس روی گاز با شعله ملایم گذاشته به مدت 10دقیقهنزارید خیلی غلیظ بشه،چون تو یخچال بره سفت تر میشهاگه دیدید خیلی غلیظ شده ،یه قاشق آب جوش بریزیداگه دیدید رقیق هستش،یه قاشق مربا خوری نشاسته ذرت اضافه کنیدبعد اینکه سس خنک شد،24ساعت در یخچال بزارید تا مزه ها به خورد هم برن،بعد مصرف کنید
نوش جان

لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20

لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
instagramcomashpazibanarges20

عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
syoutubecomchannelUCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
swwwaparatcomashpazinarges‌

دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
srubikairashpazinarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش