آشپزی با نرگس

طرز تهیه رب آلو

ربآلو

داخل قابلمه ای3کیلو آلو ریخته،1 لیوان آب بریزید1قاشق چایخوری نمک بزنیدو روی حرارت قرار دهید یک ساعت زمان بدیدتا به خوبی له شوند

نکته  اگر آلوها رسیده باشند نیازی به آب نیست
حرارت را خاموش کرده و قابلمه را بگذارید کنار کمی خنک شود
سپس از صافی رد کنید و تا جایی که امکان دارد تمام گوشت آلوها را بگیرید
هسته و پوست باقیمانده را دور بریزید
عصاره و گوشت آلو را مجدد روی حرارت بگذاریدیه چند ساعتی زمان بدید تا غلظت آن به اندازه رب گوجه شود
نکته  
مرتب هم بزنید و مراقب باشید ته نگیرد حتما آبش کامل کشیده شود تا کپک نزند
کف های روی آن را هم بردارید و دور بریزید
اگه زیاد ترش بود و دوست نداشتید ، کمی شکر بریزید
برای نگهداری به مدت طولانی تر ، باید آبش کاملا گرفته شده و رب سفت شود وگرنه کپک می زند
اواخر پخت مراقب باشید نسوزید، چون رب داغ به بیرون می پرد بهتر است آبکشی را در قابلمه بگذارید
پس از خنک شدن در شیشه های تمیز استریل بریزید

رب آلو را می توانید حداقل یکسال فریز کنید
اگر رب ته گرفت، به قابلمه دیگری انتقال داده و بپزید

رب آلو را برای مزه دار کردن غذاها استفاده کرده و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید

رب آلو مانند رب گوجه فرنگی به غذا رنگ نمی دهد اما طعم بسیار خوبی به غذا می دهد این رب از چاشنی های مهم در غذاهای شمالی است
رب آلو برای مزه دار کردن مرغ ترش، خوراک مرغ، انواع شکم پرها، آش ، آبگوشت ،خورشت فسنجان ، خورشت قیمه ، خوش آلو،  بادمجان کباب و … به کار می رود
نوش جان

لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20

لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
instagramcomashpazibanarges20

عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
syoutubecomchannelUCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
swwwaparatcomashpazinarges‌

دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
srubikairashpazinarges20
غذا آشپزی نوشیدنی کیک شیرینی فست فود فیلم سرعت شربت کلیپ طنز پاستا ماکارونی موسیقی پیتزا آموزش