کاربر 1304

آموزش رولت نارگیل و خامه

سلام دوستان
امروز یه رولت خوشمزه داریم

رولت نارگیل و خامه

ابتدا یک لیوان آرد قنادی را با دو لیوان شکر داخل قابلمه ریخته ، بعد یک لیتر شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیمکمی که غلیظ شد، نوک قاشق چای خوری وانیل و 50 گرم کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ و سفت شود بعد حرارت را خاموش می کنیمکف قالب 4030 را دو لیوان پودر نارگیل ریخته و صاف می کنیم مواد شیری را داغ و داغ روی آن ریخته و صاف می کنیم حدود 15 دقیقه داخل فریزر می گذاریم200 گرم خامه نیمه منجمد را با نصف لیوان پودر قند و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت حدود 8 الی 10 دقیقه می زنیم
خامه را روی رولت کشیده و حدود 5 الی 6 ساعت داخل یخچال گذاشته تا کاملا به هم بچسبد و شکل بگیردبعد با چاقو برش زده و رول می کنیم
نکته1-آرد را حتما الک کنید
2-خامه را حدود 2 ساعت داخل داخل فریزر گذاشته تا نیمه منجمد شود
3-برای فرم دادن خامه ظرف استیل و پره های همزن را داخل فریزر قرار دهید تا کاملا خنک باشد

آموزشآشپزی آموزش آشپزی
رولتخوشمزه رولتخامه رولتنارگیلوخامه رولت رولتنارگیل

khoshmazehaymaman
srubikairkhoshmazehaymaman