ایستگاه همه چی

طرز تهیه مینی کیک نوتلا خوشمزه باطعمی بینظیر به روش کافی شاپی

طرز تهیه مینی کیک نوتلا خوشمزه باطعمی بینظیر به روش کافی شاپی
مینیکیکنوتلا

آیتم سوم دوره رایگان مینی کیکها این کیک نوتلا فوق العاده خوشمزه هست با بافت عالی

پست رو لایک‌ کن ❤️ ذخیره کن و برای دوستات بفرست
نکات ؛
✅ تخم مرغ ها و شکر رو حتما حسابی با همزن حجم بدید برای بافت کیکهاتون خیلی مهمه
✅ تو هر قالبی میشه کیک رو پخت ، از قالب بزرگ سایز 18 تا 20 سانت هم میشه استفاده کرد
✅ برای گنبدی شدن مینی کیکهاتون فر رو 20 دقیقه روی 200 درجه گرم کنید بعد قالب رو بزارید داخل فر و‌بعد از ده دقیقه درجه حرارت رو بیارید رو 180 درجه
✅ به جای نوتلا میتونید از کرم فندقی با مارک های مختلف مثل شکلات صبحانه فرمند هم استفاده کنید
✅استفاده از فندق تست شده طعمش رو عالی میکنه

senamairایستگاههمهچی

کیکنوتلا

ارد یک پیمانه سر پر
تخم مرغ 2 عدد درشت
وانیل 14 قاشق چایخوری
شکر نصف پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری پر
شیر نصف پیمانه سرخالی
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نوتلا یک قاشق غذاخوری پر

فر 180 درجه گازی
فر 175 درجه برقی
مدت پخت حدود 30 الی 40 دقیقه

senamairایستگاههمهچی