آشپزی با نرگس

پنیر پیتزا

پنیرپیتزا

این پنیر پیتزا فقط با 2 قلم مواد آماده میشه،اینقدر کش میاد هیچکس باورش نمیشه خونگیه


2 کیلو شیر خام رو روے حرارت بزارید اجازه بدید داغ بشه
داغے باید در حدے باشه که انگشت نسوزه
12 قاشق سرکه رو توے 2 مرحله اضافه کنید

پنیر که دلمه شده رو توے صافے بریزید و آبش بگیرید

به آب پنیر 1 قاشق غذاخورے نمڪ اضافه کنید بزارید بجوش بیاد

آب که جوش اومد پنیرو 20 ثانیه داخلش بندازید
از توے آبجوش بردارید
20 ثانیه داخل آب یخ بندازید
از داخل یخ دربیارید و فشار بدید آبشو بگیرید،این کارو 5 بار تکرار کنید

آخرین مرحله که از توے یخ در آوردید کامل فشار بدید تا آبش ازش جدا بشه
داخل نایلون بزارید و 8 ساعت بزارید داخل فریزر

پنیرو از فریزر دربیارید،15 دقیقه در دماے محیط بمونه بعد رنده ش کنید

فقط کافیه بسته بندے کنید و بزارید داخل فریزر،هروقت احتیاج داشتید استفاده کنید

براے تست مقدارے از پنیرو میریزم داخل تابه ببینیم چقد کش میاد
کامل ذوب شد،ببینید چه کشے میاد

نوش جان

    لینک کانال تلگرامی ما
stmeashpazibanarges20