ایستگاه همه چی

طرز تهیه کیک پسته ، یکی از خوشمزه ترین کیک های کافی شاپی

طرز تهیه کیک پسته ، یکی از خوشمزه ترین کیک های کافی شاپی
کیک پسته ، یکی از خوشمزه ترین کیک های کافی شاپی


موادلازم
تخم مرغ 3عدد
آرد 120 گرم از 1 پیمانه یک ق غ سرپر کم کنید
شیر گرم 50گرم 14پ
روغن مایع 55گرم14 پ
شکردانه ریز 110 گرم12 پ + نصف ق غ
بکینگ پودر 34 ق چ3گرم
پودر پسته 30 گرم
اسانس وانیل 12ق چ

senamairایستگاههمهچی

تمام مواد هم دمای محیط باشن

فر یه ربع قبل از پخت روشن بشه

ابتدا تخم مرغها رو با اسانس وانیل و شکر 8 تا 10 دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم دورگیری ظرف فراموش نشه وقتی مواد کاملا حجیم و روشن شد ، شیر به همراه روغن به مواد اضافه کرده و ده ثانیه هم میزنیم ، بعد مخلوط مواد خشکآرد ، بکینگ پودر رو که از قبل مخلوط و دو تا سه بار الک کردیم به بقیه مواد اضافه میکنیم و آروم با همزن دستی مواد رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست بشه ، کف قالب رو کاغذ روغنی پهن کرده مواد رو داخل قالب ریخته و با سیخ چوبی حبابها رو میگیریم بعد داخل فر گرم شده قرار میدیم بعد از چهل دقیقه با سیخ چوبی چک کرده اگه مواد نچسبید بیرون میاریم یه ربع بعد دورتادور کیک رو با چاقو یا پالت از قالب جداکرده و کاغذ روغنی رو جدا کرده وقتی کیک کاملا سرد شد به دوقسمت برش میدیم

سایز قالب 20 سانت ، 18 سانت با ارتفاع ده هم مناسبه

مدت پخت کیک 40 تا 50 دقیقه
دمای فر برقی 160درجه المنت بالا و پایین با فن
دمای فر گازی 170 درجه اواخر پخت گریل

برای خامه حدود 300 تا 400گرم خامه رو تو دمای محیط میزاریم ، تا هفتاد درصد اون آب بشهدقت کنید نباید کامل آب بشه ، یکم روون بشه ، یک دقیقه با دور کند همزن میزنیم بعد حدود 3 تا 4دقیقه با دورتند هم میزنیم تا کامل فرم بگیره

لایه های کیک رو حتما با شیر، یا آبمیوه مرطوب کنید

برای اینکه کیکتون تمیز برش بخوره ، از کارد آشپزخونه
استفاده کنید و هر بار بعد از برش حتما با پارچه تمیز کنید بعد مجدد برش بدید

برای اینکه تمیز برش بخوره حداقل 8 ساعت داخل یخچال یا 2 ساعت فریزر بزارید ، من عجله داشتم زود برش دادم

‏senamairایستگاههمهچی